duminică, 6 ianuarie 2013

Cum sa faci bani pe internet in 2013

Banii pe internet se castiga tot prin munca spre mirajul unora dintre noi. Se fac la fel ca banii din offline, muncind pentru cineva care vrea o treaba dusa la bun sfarsit, se fac vanzand ceva online sau castigandu-i cinstit la un joc de poker sau altceva.
Vreau sa spun ca orice metoda de a face bani ati alege va trebui sa petreceti un pic de timp la pc zilnic. Undeva la 1-2 ore pe zi minim. Asta daca vreti sa faceti mai mult decat bani de cafea. Pe langa asta, ca sa faci bani din ceva anume trebuie sa stapanesti domeniul ala destul de bine. Nu se poate face decat daca se citeste mult pe tema asta. Asta se face tot online.
Mai mult citeste aici>>>

4 comentarii:

  1. Faci bani usor, citind mail-uri!
    MailDirect te plateste sa iti citesti mail-urile si sa vezi diferite campanii publicitare. In fiecare zi cei de la MailDirect trimit mii de newsletter-e catre abonati, iar tu trebuie doar sa le accesezi.
    Primesti 6$ la inscriere;
    Primesti bani daca accesezi newsletter-ele;
    Pentru fiecare mail citit din partea MailDirect primesti 0,5 centi;
    Pentru fiecare click in interiorul newsletter-ului primesti 1 cent;
    Primesti 10 centi pentru fiecare prieten care se inscrie din partea ta (pentru primi 200 de prieteni, apoi suma scade la 2 centi/prieten);
    Primesti bonusuri in functie de cumparaturile facute la partenerii MailDirect (doar atunci cand se specifica in mail).
    - in momentul in care atingi suma de 50$ in contul tau, la prima plata, se incheie un contract cu tine si iti vireaza banii in contul tau personal, ulterior platile fiind facute in baza contractului initial fara alte formalitati.
    -Primesti 10% din castigul intregii tale echipe !
    Inscrie-ti-va aici:
    http://www.maildirect.ro/inregistrare/c23424ef0b98e88de46508c9a6108b66

    RăspundețiȘtergere
  2. Primesti 2 lei pentru fiecare membru din Timisoara pe care il aduci si 1 leu pentru cei din restul tarii...plus comisioane din cumparaturile lor
    http://www.vouch.ro/inregistrare/21267

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai bun site de facut bani multi intrati pe acest site si inregistrativa si veti primi 25$ pentru ca numai va-ti inregistrat.Tot ce trebuie sa faci e sa inviti citi mai multi prieteni sa se inregistreze,pentru fiecare prieten inregistrat vei primi 10$.Intr-o luna vei avea 3000$ in cont.
    http://PayConsole.com/?invite=10316

    RăspundețiȘtergere
  4. CASTIGI bani lucrand acasa: 200-300$ pe luna!
    Rezolvi task-uri (in general trebuie sa afli pozitia unui site in Google, sa dai Like de pe contul tau de Facebook sau Google+ la un produs);
    castigi 10-15 centi pentru un task care iti ia 2-3 minute.
    Poti sa aduci prieteni care sa se inscrie pe site cu ajutorul unui link de referer si castigi 0.25centi pentru fiecare task rezolvat de ei.
    Daca ai 200 de referali, poti castiga 300$/luna (daca referalii tai rezolva 20 task-uri pe zi) + ceea ce castigi tu din task-urile rezolvate. Alatura-te acum http://www.viespar.ro/?reff=378b56c92afd41c51c80e45153eeb465

    RăspundețiȘtergere